سی و دومین جشنواره بین‌المللی خوارزمی

۰۶/خرداد/۱۳۹۷
1,345

توجه به نکات زیر طی انجام ثبت نام و بارگذاری طرح ضروری است:

متقاضیان شرکت در جشنواره بین المللی خوارزمی می­توانند از طریق پایگاه اطلاع رسانی جشنواره به نشانی http://khwarizmi.ir و مراجعه به سامانه جامع جشنواره بین المللی خوارزمینسبت به ثبت نام و ارائه مشخصات فردی و اطلاعات طرح خود اقدام کرده و شناسه کاربری و کلمه عبور خود را تعریف کنند.

1-     متقاضی با استفاده از شناسه کاربری و کلمه عبور، امکان ثبت طرح جدید، ویرایش اطلاعات ( از طریق طرح‌های من) را تا پایان زمان فراخوان دارد.

2-     طرح ارایه شده در این دوره نباید در دوره‌های قبل جشنواره شرکت کرده باشد‌، مگر در فرایند اجرایی و یا دستاوردهای طرح تغییراتاساسی اعمال شده باشد.

3-     تمام طرح‌‌ها می­بایست مشمول یکی از تعاریف و مفاهیم پژوهش­های بنیادی، طرح های کاربردی، طرح های توسعه‌ای، ابتکار و نوآوری باشند.

4-     طرح‌های‌ ارایه شده در زمینه­ی فنی و مهندسی به‌صورت نظری و ایده نباشند و ضمن قابلیت اجرایی شدن می‌بایست دارای تاییدیه از مراجع ذیصلاح باشند.

تذکرات مهم:

1-     ارائه معرفی نامه رسمی از سازمان مجری به منظور ارزیابی طرح های با مالکیت حقوقی الزامی است. معرفی نامه مذکور می­بایست اسکن و به پیوست سایر مدارک ارسال شود.

2-     در صورت ارسال نمونه ساخته شده طرح از طریق پست، نوشتن نام و نام خانوادگی و عنوان طرح بر روی بسته­ی پستی به صورت واضح و خوانا ضروری است. این مدارک می‌بایست حداکثر تا پایان شهریور ماهبه دبیرخانه جشنواره ارسال شود.

3-     در صورت نیاز و تشخیص کارشناسان گروه تخصصی به بازدید از طرح، مجری شرایط لازم برای این منظور را فراهم آورد، در غیر این‌صورت طرح ارایه شده مورد بررسی‌های بعدی قرار نخواهد گرفت‌.

4-     در تکمیل اطلاعات پرسشنامه تعیین درصد مشارکت مجری/ نماینده و همکاران الزامی است. پس از پایان زمان فراخوان، تغییر اسامی همکاران و درصد همکاری آنان به هیچ وجه امکان پذیر نیست. مجموع درصدها می‌بایست برابر با 100 باشد.

آن دسته از طرح‌هایی که به‌صورت گروهی انجام شده و برگزیده می‌شوند، همکارانی می‌توانند از تسهیلات بنیاد ملی نخبگان استفاده کنند که میزان مشارکت‌ آنان در اجرا حداقل چهل و پنج درصد باشد. همچنین استفاده از تسهیلات ورود به دوره‌های تحصیلی بر اساس آیین نامه‌های پذیرش بدون آزمون برگزیدگان فقط با شرکت در آزمون و کسب نود درصد نمره­ی پذیرش برای کارشناسی و کارشناسی ارشد امکان پذیر است و سهم مشارکت برای هر فرد پنجاه درصد است. پذیرش بدون آزمون در دوره­ی دکتری برای برگزیدگان وجود ندارد. امتیاز برگزیده شدن معادل 3 امتیاز از 100 امتیازی است که متقاضی ورود به دوره دکتری باید داشته باشد.

سایر اطلاعات بعدی مربوط به پاسخگویی به مراجعه کنندگان ، تصحیح راهنمای شرکت در جشنواره و قراردادن آیین نامه ها در بخش مربوط در وب گاه جشنواره اعلام می­شود.

5-     شرکت‌کنندگان برای دریافت مدارک ارسالی طرح خود حداکثر تا سه ماه پس از برگزاری مراسم جشنواره به دبیرخانه جشنواره مراجعه کنند. بدیهی است پس از اتمام مهلت تعیین شده، دبیرخانه مسئولیتی را برای بازگرداندن مدارک ارسالی به‌عهده نخواهد گرفت.

6-     هزینه ثبت نام به تحت هیچ شرایطی بازگردانده نخواهد شد.

مدارک لازم برای شرکت در جشنواره بین‌المللی خوارزمی:

     الف- ثبت نام الکترونیکی از طریق نشانی http://khwarizmi.ir و ارسال الکترونیکی مدارک و مستندات علمی پیوست طرح به همراه مقالات، جوایز، گزارش‌های علمی، قراردادهای پژوهشی و صنعتی، تاییدیه‌ها، نقشه‌ها، نمونه­ی ساخته شده، عکس و فیلم و سایر موارد مشابه.

     ب- پرداخت هزینه ثبت نام فقط به صورت الکترونیکی و از طریق سامانه انجام می‌شود. مراجعه حضوری به بانک برای پرداخت وجه ثبت نام قابل قبول نیست. هزینه ثبت نام برای اشخاص حقیقی و حقوقی مبلغ دو میلیون ریال (دویست هزار تومان) و برای طرح‌های مرتبط با حوزه صنایع دفاعی به ازای هر طرح مبلغ ده میلیون ریال (یک میلیون تومان ) درنظر گرفته شده است.

ارتباط با ما:

نشانی‌: تهران ـ بزرگراه آزادگان(جنوب)، بعد از پل فتح، احمدآباد مستوفی، بعد از میدان پارسا، انتهای کوی افسران، خیابان شهید احسانی راد

سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران

اداره کل جشنواره‌ها و مسابقات علمی و فناوری - دبیرخانه جشنواره بین المللی خوارزمی

تلفن مستقیم دبیرخانه‌: 56276345، 56276038، 56276321

   صندوق پستی‌: 111-33535           کد پستی‌:93685-33131

پایگاه اطلاع رسانی: www.khwarizmi.ir

پست الکترونیکی: Khwarizmi_intl@irost.ir

مفاهیم واژه‌های مرتبط با طراح :

1- سازمان همکار:واحدی حقوقی است که با تامین تمام یا بخشی از امکانات اجراییطرح با مجری همکاری دارد.

2- مجری: شخص حقیقی یا حقوقی است که طی قراردادی مشخص، هدایت و راهبری اجرای طرح را به عهده دارد.

3- نماینده‌:فردی است حقیقی که از طرف موسسه یا نهادی به دبیرخانه جشنواره خوارزمی معرفی می شود. این فرد مجری اصلی طرح در موسسه خود است. نماینده تا پایان برگزاری مراسم جشنواره مسئول برقراری ارتباط با دبیرخانه است.

4- همکاران اصلی‌: فرد یا افرادی هستند که به‌طور مستقیم در اجرای طرح با مجری همکاری دارند.              

5- سفارش‌دهنده‌: شرکت، موسسه و یا نهادی است که بر اساس سفارش فرد به مجری اقدام به پژوهش و اجرای طرح می‌کند.

6- مالکیت طرح‌:

1-6- شخصیت حقیقی فردی است که مجری طرح است و هزینه‌ها و امکانات اجرایی طرح را تامین می­کند.

2-6- شخصیت حقوقی شرکت، موسسه و یا هر نهادی است که هزینه‌ها و امکانات اجرایی طرح را تامین می­کند.

3-6- مشترک، شخصیت حقیقی و حقوقی است و قرارداد فی‌مابین، تعیین‌کننده‌ی سهم امتیازات هر یک از آن­هاست.

مفاهیم واژه‌های مرتبط با طرح:

1- پژوهش‌های بنیادی(Basic Research): عبارت است از پژوهش­های طراحی شده برای ایجاد درک نوینی از اصول و فرایندهای اساسی و علمی در مرزهای دانش. پژوهش­های‌ بنیادی کهدارای مقالات چاپ شده در نشریات معتبر علمی داخلی و خارجی باشد از امتیاز بالاتری برخوردار خواهد بود.

2- پژوهش­های کاربردی(Applied Research)‌: پژوهشی که برای ایجاد فناوری جدید طراحی می‌شوند. پژوهش کاربردی باید دارای سفارش بوده و نتایج آن قابل اجرا باشد. همچنین از مراجع صلاحیت‌دار نیز دارای تاییدیه باشد.

3- طرح‌های توسعه‌ای (Development Research)‌: پژوهش‌هایی هستند که منجر به تکمیل یا گسترش فرایند یا محصول صنعتی شده و یا به تولید انبوه رسیده باشند. در این پژوهش‌ها، فعالیت‌ها و تحقیقات قبلی با افزایش کارآیی یا فرآیند تولید بهینه ارتقا داده می‌شود.

4- نوآوری(Innovation) :هرگونه طرح مبتنی بر علم و فناوری که به صورت محصول، فرایند و یا خدمت برای اولین بار به دست مصرف کننده برسد.

5-اختراع(Invention) : نتیجه­ی فکر فرد یا افرادی است که برای اولین بار فرآیند یا فرآورده‌ای خاص را ارائه می‌کنند که مشکلی از علم، صنعت و فناوری برطرف می­سازد.

6 ـ طرح‌های مرتبط با صنایع دفاعی: دسته­ای از طرح‌ها می‌باشند که نتایج آن در زمان ارایه به جشنواره طبقه‌بندی شده باشد و قابل انتشار به عموم نباشد. اینگونه طرح‌ها دارای ماهیت دفاعی و نظامی هستند.

7- مرحله پژوهشی: مرحله‌ای است که پژوهش‌ انجام شده به پایان رسیده است و نتایج حاصل در گزارشات و منابع معتبر داخلی و خارجی منتشر و یا به صورت اختراع ثبت شده باشد.

8- مرحله نیمه صنعتی‌: مرحله‌ای است که پس از پایان مرحله نمونه‌سازی انجام شده باشد و نتایج حاصل از نمونه سازی برای ساخت تعداد محدودی از محصول به منظور کسب اطلاعات لازم برای تولید انبوه به کار گرفته شود.

9- مرحله تولید انبوه‌: در این مرحله محصول به‌صورت انبوه و با کاربرد گسترده تولید می‌شود.

 

گروه‌های تخصصی و گرایش‌های مرتبط با طرح:

برق و کامپیوتر:‌

مخابرات- الکترونیک ـ قدرت ـ مهندسی پزشکیـکنترل ـ ابزار دقیق ـ روباتیک ـ سیستم‌های هوشمند - ارتباطات و سایر گرایش­های مرتبط.

زیست فناوری و علوم پایه پزشکی:

صنایع غذایی ـ پزشکی و دارویی ـ مهندسی ژنتیک ـ علوم سلولی و مولکولی ـ مهندسی فرایندهای زیستی و سایر گرایش­های مرتبط.

محیط زیست:

فناوری‌های نوین زیست محیطی(RSو GIS) – محیط زیست و انرژی- محیط زیست و تنوع زیستی- تغییرات آب و هوایی و اقلیمی- سوانح و بحران‌های زیست محیطی– آب و فاضلاب ( فناوری های نوین در پایش و حذف آلاینده های آب، هوا و صوت- روش های نوین کنترل آلودگی هوا، ریزگردها و کنترل آلاینده های صوت)- خاک (حذف آلاینده های خاک با استفاده از فناوری های فیزیکی و شیمیایی و میکروبیولوژیکی و....)- مدیریت پسماند و بازیافت.

فناوری‌های شیمیایی:‌

پالایش ـ پتروشیمی ـ پلیمر ـ صنایع‌ معدنی و آنالیز ـ گاز ـ نفت ـ نساجی ـ چرم‌ و پوست ـ چسب و رنگ ـ صنایع غذایی و دارویی و سایر گرایش­های مرتبط.

مهندسی صنایع و مدیریت فناوری:

برنامه ریزی و تحلیل فرآیندها – تولید صنعتی – فناوری صنعتی- ایمنی صنعتی – مهندسی فرآیند‌ها- مدیریت مهندسی- مدیریت فناوری – برنامه‌ریزی استراتژیک – مدیریت صنعتی- برنامه ریزی و آمایش سرزمین و سایر گرایش­های مرتبط.

طرح های مرتبط با صنایع دفاعی:

برق و الکترونیک – مکانیک- هواوفضا – فناوری­های شیمیایی- علوم پایه – زیست فناوری – مهندسی صنایع و مدیریت فناوری – مواد، متالورژی و انرژی‌های نو- عمران- کشاورزی و منابع طبیعی و سایر گرایش­های مرتبط.

علوم‌پایه:

ریاضی ـ فیزیک ـ شیمی ـ زمین‌شناسی ـ زیست‌شناسی ـ ژنتیک ـ جانورشناسی ـ گیاه‌شناسی ـ ژئوفیزیک ـ هواشناسی و سایر گرایش­های مرتبط.

عمران:‌

آب ـ نقشه‌برداری ـ فتوگرامتری ـ پل‌سازی ـ طراحی کاربردی ـ ساختمان‌سازی ـ راه و ترابری ـ عمران روستایی ـ مکانیک خاک و پی‌سازی- سازه ـ زلزله ـ سازه‌های دریایی ـ سازه‌های هیدرولیکی و سایر گرایش­های مرتبط.

مهندسی نرم افزار و فناوری اطلاعات:

مخابرات (میدان و سیستم)- کامپیوتر(سخت افزار و نرم افزار)- فناوری اطلاعات (شبکه‌های کامپیوتری و چند رسانه‌ای)- امنیت و رمزنگاری و سایر گرایش­های مرتبط.

فناوری نانو:

نانو الکترونیک - نانو مواد- نانو فیزیک- نانو مکانیک- نانو شیمی – نانو بیو- نانو محاسبات و سایر گرایش­های مرتبط.

کشاورزی و منابع طبیعی:‌

جنگل ـ مرتع ـ چوب‌شناسی و صنایع چوب ـ شیلات ـ محیط زیست ـ حفاظت خاک و آبخیزداری ـ زراعت ـ دامپروری ـ صنایع روستایی ـ اصلاح نباتات ـ خاکشناسی ـ گیاه پزشکی ـ باغبانی ـ اقتصاد کشاورزی ـ ترویج و آموزش کشاورزی ـ آبیاری ـ ماشین‌های کشاورزی ـ صنایع فراورده‌های کشاورزی ـ حشره‌شناسی و سایر گرایش­های مرتبط.

مکانیک:‌

طراحی جامدات ـ حرارت و سیالات ـ ساخت و تولید ـ ماشین‌ابزار ـ صنایع خودرو ـ ابزارسازی ـ تاسیسات حرارتی و نیروگاه‌ها ـ تاسیسات آبرسانی و فاضلاب ـ تهویه و تبرید ـ دستگاه‌های اندازه‌گیری ـ موتورهای احتراق داخلی ـ انرژی ـ بیومکانیک ـ کنترل ـ کنترل موقعیت ـ عایق‌ها ‌ـ دینامیک سازه ـ کنترل حرارتی ـ‌ تجهیزات زمینی و سایر گرایش­های مرتبط.

مواد و متالورژی، انرژی های نو:

تولیدات فلزات غیرآهنی ـ متالورژی صنعتی ـ متالورژی استخراجی ـ ریخته‌گری ـ سرامیک ـ شکل‌دادن فلزات ـ فولادسازی ـ خواص مواد ـ متالورژی پودر ـ مواد کامپوزیتی، انرژی‌های نو- عایق‌ها ـ سازه‌های فتوولتائیک و سایر گرایش­های مرتبط.

هنر:

هنرهای تجسمی( نقاشی- مجسمه سازی- ارتباط تصویری- تصویرسازی) – هنرهای نمایشی (بازیگری- کارگردانی- نمایش عروسکی- طراحی صحنه- ادبیات نمایشی)- موسیقی (موسیقی ایرانی- موسیقی کلاسیک یا جهانی).

معماری و شهر سازی:

معماری – مرمت- مدیریت ساخت- انرژی و معماری- معماری منظر- تکنولوژی معماری- معماری داخلی – شهرسازی و برنامه ریزی شهری و سایر گرایش­های مرتبط.

هوافضا:

فناوری‌های هوایی، فضایی و ماهواره ای – دینامیک پرواز- سازه‌های هوافضایی- پرتاب کننده‌ها- سیستم‌های پیشرانه.

مکاترونیک:

مکانیک هوافضا- روبات‌های صنعتی- ارتعاشات و کنترل و عیب یابی- اتوماسیون صنعتی- کنترل و مدیریت اتوماتیک مصرف انرژی (ECU)- کنترل سامانه‌های هیدروپنوماتیک به کمک (ECU)- مدیریت و کنترل مصارف انرژی در ساختمان- خودروهای هایبرید و الکتریکی- ابزار دقیق و سامانه‌های اندازه‌گیری- تجهیزات مهندسی پزشکی- سامانه های کنترل.

 

اطلاعیه ها

فراخوان علمی بیست و نهمین اجلاس سراسری نماز با عنوان "پیوند نماز ، خانه ، مدرسه و مسجد"
کارگاه آموزشی آشنایی با قوانین حقوقی، مالیاتی و کار
کارگاه آموزشی شناخت فرصت ها و چالش های تجاری سازی
نمایشگاه بین المللی برق، الکترونیک، تجهیزات و صنایع وابسته مشهد 98