پانزدهمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ‌بهایی

۱۰/اردیبهشت/۱۳۹۸
1,108

معرفی

هدف:
حرکت جشنواره از یک جشنواره استانی به یک جشنواره منطقه‌ای و سپس برنامه‌ریزی برای نیل به برگزاری یک جشنواره ملی و مطرح‌شدن آن به عنوان یکی از چهار جشنواره مطرح کشور که با همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و بنیاد ملی نخبگان شکل گرفته است همت راسخ مسئولین شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان را به این مهم نشان می‌دهد.
جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ‌بهایی با هدف ترویج و توسعه فن‌آفرینی، خلاقیت و نوآوری، معرفی فن‌آفرینان به عنوان موتور حرکت و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و ایجاد فضای تعامل در میان فعالان عرصه‌های مختلف فن‌آفرینی برگزار می‌شود.
حوزه فعلی جشنواره یک حوزه ملی برای فن‌آفرینان داخل کشور است و در یک چشم‌انداز میان‌مدت، فرا‌ ملی شده و کشورهای منطقه را شامل خواهد شد. این جشنواره با محتوایی منحصر به فرد، اردیبهشت‌ماه هر سال، توسط شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان برگزار می‌شود.
این جشنواره منحصر به فرد در اعتبار‌بخشی به فعالیت‌های فن‌آفرینان در دو بخش مسابقه‌ای و غیر مسابقه‌ای برگزار می‌شود، بخش مسابقه‌ای طراحان کسب و کار، فن‌آفرینان و فرصت‌های سرمایه‌گذاری و فن‌آفرینی با محتوا و نظام داوری ویژه و بخش غیر مسابقه‌ای نمایشگاه و سمینارهای آموزشی، ادعای منحصر به فرد بودن این جشنواره را در توسعه و اعتبار‌بخشی به فن‌آفرینی اثبات می‌نماید.
نظر به اهمیت ویژه ترویج فرهنگ کارآفرینی و فن‌آفرینی در سطح دانشجویان دانشگاه‌ها و به منظور حرکت به سمت دانشگاه کارآفرین، المپیاد ملی طرح کسب و کار دانشجویی به همت معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برنامه‌ریزی و به اجرا گذاشته شد. از این رو شاهد حضور ویژه دانشجویان در این بخش از جشنواره خواهیم بود که با همکاری و مدیریت استانی پارک‌های علم و فناوری استان‌های سراسر کشور برگزار خواهد شد.
استقبال از جشنواره از سوی فن‎آفرینان و مخترعین و همکاری پارک‌های علم و فناوری در برپایی جشنواره‌های استانی همکار با جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ‌بهایی بر موفقیت این جشنواره افزوده است.
سابقه:
جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ‌بهایی به عنوان اولین جشنواره حوزه کارآفرینی در کشور از سال ۱۳۸۲ به ابتکار شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان فعالیت خود را آغاز نمود. سه جشنواره اول با عنوان کارآفرینی برگزار شد. این در حالی است که تا قبل از برگزاری جشنواره در سطح ملی، در سه جشنواره منطقه‌ای تجارب لازم کسب شده بود. از طرفی این جشنواره زمانی کار خود را آغاز نمود که موضوع کارآفرینی در سطح بسیار ابتدایی در کشور مطرح بود. پس از سه دوره برگزاری موفق این جشنواره در حوزه کارآفرینی و رشد این مفهوم در جامعه و با توجه به تغییر نام و رسالت وزارت متبوع به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، هیات امنای شهرک با تصویب آیین‌نامه جدید جشنواره، عنوان آن را به جشنواره ملی فن‌آفرینی (کارآفرینی مبتنی بر فناوری یا Technopreneurship) شیخ‌بهایی تغییر داد. لازم به ذکر است که کلمه فن‌آفرین برای اولین بار پس از جشنواره سوم، در کشور توسط شهرک مطرح و در عنوان جشنواره قرار گرفت و جشنواره کارآفرینی به وزارت کار و امور اجتماعی وقت منتقل شد.

تقویم جشنواره

چند نکته مهم که قبل از شروع فرآیند ثبت نام باید به آن‌ها دقت فرمایید:

امکان ثبت‌نام مستقیم در بخش "فرصت‌های سرمایه‌گذاری و فن‌آفرینی" وجود ندارد. فقط شرکت‌کنندگان برتر در یکی از دو بخش طراحان کسب و کار (آزاد، دانشجویی و جوان) و فن‌آفرینان در بخش "فرصت‌های سرمایه‌گذاری و فن‌آفرینی" شرکت داده می‌شوند.

تذکر مهم:

شرکت‌کنندگان برتر به آن گروه از داوطلبین اطلاق می‌شود که حداقل امتیاز لازم برای معرفی به سرمایه‌گذاران، بازرگانان، واسطه‌های فناوری خارجی و ... را دارا باشند.

هزینهای که بابت ثبتنام طبق جدول زیر اخذ میشود تنها شامل هزینه ثبتنام و انجام مراحل مختلف داوری است. پذیرایی و ناهار در ایام جشنواره و سایر هزینهها مانند غرفه نمایشگاهی و پذیرایی برای سایر افراد تیم متعاقباً اعلام و در صورت لزوم دریافت خواهد شد

 

مسابقهای*

بخشهای جشنواره

هزینه ثبت نام

تخفیفدار(تومان)

مهلت ثبت نام

تخفیفدار

هزینه ثبت نام

بدون تخفیف(تومان)

مهلت ثبت نام

بدون تخفیف

طراحان کسب و کار

بخش آزاد

۲۵۰.۰۰۰

۹۸/۰۳/۳۱

۴۰۰.۰۰۰

۹۸/۰۴/۳۱

بخش دانشجویی

۱۰۰.۰۰۰

۹۸/۰۳/۳۱

۴۰۰.۰۰۰

۹۸/۰۴/۳۱

بخش جوان

۱۰۰.۰۰۰

۹۸/۰۳/۳۱

۴۰۰.۰۰۰

۹۸/۰۴/۳۱

فنآفرینان
(شامل نوپا، رشدیافته، تاثیرات اجتماعی فنآفرینان و جایزه فناوری صنعت­ساز دکتر محمود شیخ زین ­الدین)

۴۰۰.۰۰۰

۹۸/۰۳/۳۱

۸۰۰.۰۰۰

۹۸/۰۴/۳۱

غیر مسابقهای

غرفههای نمایشگاهی**

متعاقباً اعلام میشود

۹۸/۰۶/۳۱

سمینارها و رویدادهای جانبی

متعاقباً اعلام میشود

۹۸/۰۶/۳۱

 

برای انجام مراحل داوری و همچنین معرفی به سرمایهگذاران داشتن غرفه نمایشگاهی الزامی است.

 

 

 

 

 

 

 

اطلاعیه ها

فراخوان علمی بیست و نهمین اجلاس سراسری نماز با عنوان "پیوند نماز ، خانه ، مدرسه و مسجد"
کارگاه آموزشی آشنایی با قوانین حقوقی، مالیاتی و کار
کارگاه آموزشی شناخت فرصت ها و چالش های تجاری سازی
نمایشگاه بین المللی برق، الکترونیک، تجهیزات و صنایع وابسته مشهد 98